Produceret i Danmark

Produceret i DanmarkDansk overvågnings- og sikringsvirksomhed

Profort lægger vægt på at være en dansk virksomhed, der udvikler og producerer i Danmark i samarbejde med dygtige danske leverandører. Profort har fx samarbejdet med elektronikvirksomheden PrintTronic siden 2001. De står for produktion og test af alle Proforts produkter.

Profort sender printlayout og styklister, hvorefter PrintTronic fremstiller printpladerne, indkøber komponenter, monterer og sætter elektronikken i de valgte kabinetter, tester dem og sender herefter produkterne til Profort. Bjarne Baagø, der er indehaver af PrintTronic fortæller: “Når Profort udvikler opdateringer eller nye produkter, vælges komponenterne i et tæt samarbejde med os. Det sikrer en rigtig god logistik, når der efterfølgende ordres produktionsmængder til gavn for begge parter. Profort er meget innovativ, så der er næsten altid nye opgaver i gang,  hvor der skal produceres prøver osv. De er rigtig gode til at holde os oppe på dupperne med prøver og produktionsopgaver, som ofte tilrettelægges under fremstillingsprocessen. Vi sætter særdeles stor pris på at have Profort som kunde. Det er dejligt, at der findes virksomheder, der prioriterer dansk produktion”.

Udover at være danskproducerende, giver Profort også gratis telefonsupport på produkterne, hvis der opstår problemer. Men man kan også finde vejledninger, brochurer og manualer her på hjemmesiden:

Find manualer og brochurer her