FAQ Opsætning

Opsætning:
Hvordan får jeg enheden til at gentage en alarm?

Aktiver ‘tidsstyret status’ med kommando: < TP M 0030> efter alarmteksten på indgangen. Husk at deaktivere igen med <TP> efter OK-teksten.

Hvordan får jeg enheden til at styre varmen i mit sommerhus?

Læs: Alarm og varmestyring og varmestyring

Hvorfor udfører enheden ikke en SMS-besked?

Når du sender instrukser til enheden fra GSM mobiltelefon husk altid at starte med det (korrekte) password (4 cifre) efterfulgt af et mellemrum.

Kan flere multiGuard kobles sammen?

Ja. Hvis flere multiGuard kobles sammen, skal indgange på enhed 1 blot afspejle udgange på enhed 2.

Kan jeg modtage alarmbesked per e-mail på PC?

Ja, rent teknisk. Men det afhænger af, hvilken teleoperatør du benytter. Spørg din teleoperatør, om dit SIM kort understøtter denne tjeneste. Samt det telefonnummer, som din teleoperatør anvender hertil. Bemærk at e-mail adresse ikke må overskride 31 tegn.  Hos fx TDC og Telmore skal du skrive ”200” som modtager og starte med email-adresse som første ord i SMS.

Virker GSM modem med taletidskort?

Ja, men vi anbefaler et SIM kort, evt. ét uden abonnement. Et taletidskort til GSM telefoner kan give problemer, eftersom det normalt udløber efter 1 år.

Kan enheden sende information fra min PLC?

Ja, hvis du tilslutter en PLC på RS232-porten, overfører en ASCII tekststreng med 9600 baud på max. 160 tegn der er afsluttet med CR+LF, vil teksten blive sendt i en SMS til listen af modtagere.

Kan jeg få en alarm hvis mit vandforbrug bliver unormal højt?

(FW 8.17) Tilslut et vandur med pulsgiver til indgang 1 og sæt indgangen til “pulstæller”. Indsæt øverste grænse for 15 minuters normalt forbrug i feltet “slutte”, tomt felt i “bryde” og sæt til zone 1. Indsæt teksten: “” i feltet “bryde” på en ledig indgang og sæt “Status” til “T 0001” (tæller nulstilles hvert kvarter). Tilføj et mobilnummer i modtagerlisten med zone 1 og indkod enhedens eget mobilnummer (nødvendigt for at sætte klokken).

Hvordan nulstiller jeg alle data i enheden?

Send SMS: “1234 P!” OBS: alle data slettes og opsætning skal udføres forfra!!!