Gadelysstyring for forsyningssektorer

On september 9th, 2010, posted in: Forsyningssektor og kommuner by Kommentarer lukket til Gadelysstyring for forsyningssektorer

Gadelysstyring for forsyningssektorer og kommuner: Der er mange penge at hente, med optimering af gadebelysningen – hvis det altså er nemt at benytte. Det er det med Lightmaster + multiGuard® fra Profort!

Og så er det ganske licensfrit!

Lightmaster er et software-program, der er udviklet specielt til gadelysstyring. Det fungerer sammen med den kendte multiGuard® DIN9 GSM-enhed, der er udstyret med et astronomisk ur, netop med henblik på gadelysstyring.

Med Lightmaster + multiGuard® er det nemt at kontrollere, om gadelyset tænder og slukker efter hensigten. Systemet kan betjenes med alt fra en almindelig mobiltelefon, der kommunikerer med GSM-enheden vha. sms-beskeder, til smartphones og laptop-PC’er med internetadgang.

Enheden har en intuitiv brugerflade og overvåger fuldt, og er helt uden licensafgifter.

Hurtig besked ved uregelmæssigheder

Med Lightmaster + multiGuard® passer vejbelysningen og pladsbelysningen sig selv. Når først systemet er sat op, som I ønsker det, er der ingen besvær med daglig drift. Til gengæld fortæller systemet selv, hvis der er uregelmæssigheder, der kræver særlig indgriben.

Gadelysstyringen genererer en detaljeret log, der viser præcist, hvad der er sket i systemet. Bliver et kabel fx gravet over ved vejarbejde? Normalt vil det først blive opdaget, når gaderne henligger i mørke om aftenen til gene for trafikanterne og for de medarbejdere, der skal finde fejlen. Lightmaster + multiGuard® sender en alarm, så snart systemet opdager et kabelbrud. Så kan der sættes ind med det samme.

Få fuld kontrol med gadebelysningen blot ved hjælp af en mobiltelefon

Monitorering klares nemt over internettet. Ligegyldigt hvor man befinder sig – bare man har adgang til en browser – kan man overvåge alle enheder, der er koblet til systemet, ligesom man kan få oplyst status for en given enhed.

masterView® til gadelysstyring

masterView® er en ny cloud-baseret software, som er udviklet til styring og overvågning af bl.a. gadelys, plads- og parkbelysning. Med masterView® har I altid overblik over belysningen i kommunen.

Se video om masterView® til gadelysstyring

Læs mere om masterView® til gadelysstyring

Læs Lightmaster+multiGuard®-folderen til gadelysstyring

Læs artikel om gadelysstyring i Nyborg

Læs også Proforts nyhedsbrev – juni 2013 – med en artikel om gadelysstyring

Kontakt Profort på 70 23 36 00 eller info@profort.com, hvis du vil vide mere.