masterView – sådan gør du!

On september 17th, 2016, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til masterView – sådan gør du!


Profort præsenterer masterView, som er en cloudbaseret online platform til styring og overvågning af én eller flere GSM-enheder.

Slut med besværlig PC-tilkobling, port-tildeling, softwareopdateringer og kørsel til installationerne!

Med den nye cloudbaserede onlineplatform fra Profort  er det muligt at opsætte, styre og overvåge multiGuard/Duplex-enheder hvor som helst, når som helst. Onlineplatformen gemmer automatisk alle dine enheder og opsætninger, hvilket minimerer chancen for tab af data som f.eks. ved de traditionelle PC-baserede programmer. Platformen er både koblet op på datanetværket og en sms-server, hvorved man altid har mulighed for at kommunikere med GSM-enhederne.

Det har aldrig været nemmere – sådan gør du:

Gå på Proforts hjemmeside: www.profort.com nederst på siden kan du logge på masterView.

  1. Start med at oprette en profil. Når det er gjort, kan du logge dig på.
  2. Nu skal du oprette en enhed: Tryk på ikonet for styringsenheder, derefter ’opret ny’. Nu får du en liste over enheder. Vælg den model, du har. Indtast telefonnummer på det indsatte SIM-kort. Udfyld beskrivelse, så det giver mening for dig, f.eks. ‘remote sommerhus’. Når du trykker på ’Gem & opret’, opretter du forbindelse til enheden.
  3. Når enheden er oprettet, kan du trykke på billedet af enheden for at hente opsætningen fra en eksisterende enhed, eller lave en ny konfiguration.

Nu har du adgang til alle funktioner!

OBS!!! Hvis Profort-enheden er ældre end fem år, kan den IKKE oprettes.