Nyheder

Opsætning af alarm fra pumpebrønd

On september 17th, 2019, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Opsætning af alarm fra pumpebrønd

Brug Proforts multiGuard® til at styre og overvåge aktiviteten i pumpebrønde, og modtag SMS-alarm i tilfælde af svigt. Anlægget kan overvåge, om pumpen fungerer korrekt. Hvis niveauet i pumpebrønd overstiger fastlagt niveau, sendes en alarm direkte til den ansvarliges telefon som f.eks. SMS-besked. Se video om opsætning af alarm fra pumpebrønd med multiguard®DIN9 og masterView..

read more

masterView gadelysstyring – se video

On november 5th, 2018, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til masterView gadelysstyring – se video

Se Proforts video om masterView til gadelysstyring her. Proforts masterView er en online platform til opsætning og overvågning af multiGuard-enheder til tænding af gadebelysningen. Med masterView gadebelysning får du direkte kontrol med hver enkelt tændskab – over internettet. Her viser vi, hvordan du bruger masterView Gadelysstyring.

read more

masterView – sådan gør du!

On september 17th, 2016, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til masterView – sådan gør du!

Profort præsenterer masterView, som er en cloudbaseret online platform til styring og overvågning af én eller flere GSM-enheder. Slut med besværlig PC-tilkobling, port-tildeling, softwareopdateringer og kørsel til installationerne! Med den nye cloudbaserede onlineplatform fra Profort  er det muligt at opsætte, styre og overvåge multiGuard/Duplex-enheder hvor som helst, når som helst. Onlineplatformen gemmer automatisk alle dine..

read more

Sådan bruger du masterView

On november 14th, 2016, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Sådan bruger du masterView

Her kan du se en kort introduktion til opsætning af enheder i masterView:   Her er en længere video, der viser dig, hvordan du bruger masterView: Her logger du på masterView.  Og her finder du en quick-manual.

read more

Se video: Sådan bruger du masterView

On september 19th, 2016, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Se video: Sådan bruger du masterView

Se Proforts introduktionsvideo til masterview: Sådan bruger du masterView: Se flere videoer fra Profort her.

read more

Brug Proforts vandalarm til overvågning af oversvømmelse i forbindelse med skybrud!

On maj 18th, 2019, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Brug Proforts vandalarm til overvågning af oversvømmelse i forbindelse med skybrud!

Skybrud, oversvømmelse, rørbrud eller stoppet afløb. Vandskader rammer på mange måder og kan gøre stor skade, hvis de ikke opdages i tide. Profort har løsningen med den nye vandsensor, som kan registrere vand på gulv og sende alarmer via GSM-nettet til brugerne. Lidt om vandsensoren: Sensoren til registrering af vand er udstyret med følere i rustfrit..

read more

Profort-seminarer forår 2016

On april 5th, 2016, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Profort-seminarer forår 2016

Der er ledige pladser på Profort-seminar onsdag den 1. juni. Det bliver afholdt hos Profort på Gunnar Clausens Vej 3, 8260 Viby J. Emnet bliver en gennemgang af Proforts GSM-moduler, samt introduktion til vores helt nye Cloud-baserede software, masterView. Seminaret varer fra kl. 9 til 15, det koster 250 kr. plus moms og inkluderer kursusmateriale samt..

read more

Nyt Profort-seminar i januar 2016

On november 5th, 2015, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyt Profort-seminar i januar 2016

Den 26. januar bliver der atter afholdt Profort-seminar. Denne gang foregår det i Brøndby i samarbejde med Solar. Seminaret henvender sig til teknikere og elinstallatører. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu via Solars hjemmeside, hvor du også kan læse mere om arrangementet. Læs kursusbeskrivelsen her  

read more

Nyt Profort-seminar i november 2015

On september 30th, 2015, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyt Profort-seminar i november 2015

Profort afholder atter et kursus i GSM-enheder. Det bliver onsdag den 4. november, for brugere, der har erfaring med Proforts GSM-enheder. Det vil foregå i Proforts lokaler på Gunnar Clausens Vej 3, 8260 Viby J. i tidsrummet 9-15. Prisen bliver 250 kr, som dækker kursusmaterialer og frokost! Der er kun plads til seks personer på holdet – så..

read more

Profort-seminar i oktober 2015

On august 19th, 2015, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Profort-seminar i oktober 2015

I oktober afholder Profort atter et kursus i GSM-enheder. Det bliver onsdag den 7. oktober, for brugere, der har erfaring med Proforts GSM-enheder. Det vil foregå i Proforts lokaler på Gunnar Clausens Vej 3, 8260 Viby J. i tidsrummet 9-15. Prisen bliver 250 kr, som dækker kursusmaterialer og stegt flæsk med persillesovs! Der er kun plads til seks personer på..

read more

Profort-seminar i august 2015

On juni 25th, 2015, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Profort-seminar i august 2015

I august afholder Profort atter kursus i GSM-enheder. Der bliver to kursusdage: 19. august: For nye brugere. 26. august: For brugere, der har erfaring med Proforts GSM-enheder. Det vil foregå i Proforts lokaler på Gunnar Clausens Vej 3, 8260 Viby J. i tidsrummet 9-15. Prisen bliver 250 kr, som dækker kursusmaterialer og stegt flæsk med persillesovs! Der er kun plads..

read more

Nyhedsbrev – februar 2015

On februar 16th, 2015, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – februar 2015

Nyheder fra Profort – i det seneste nyhedsbrev fra Profort kan du læse om det nyeste produkt i multiGuard-familien, multiguard Technic, til klimaovervågning. Læs en case om klimaovervågning i Maribo domkirke. Desuden kan du læse mere om den nye 3G-version af multiGuard Light. Læs Proforts nyhedsbrev for februar 2015    

read more

multiGuard® Light og Duplex 948 – nu i 3G version

On februar 6th, 2015, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til multiGuard® Light og Duplex 948 – nu i 3G version

Nyhed fra Profort: Markedets første 3G teknikalarm.  multiGuard Light og Duplex 948 – nu i ny og forbedret 3G udgave. Til tekniske alarmer og overvågning med GSM – uafhængigt af internet og telefonlinier. For optimal dækning kører de på både 2G og 3G GSM-net, og på alle 3 GSM-net i Danmark. Samme størrelse og placering af..

read more

multiGuard® Technic – enkel og effektiv klimakontrol

On december 4th, 2014, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til multiGuard® Technic – enkel og effektiv klimakontrol

Profort har udviklet nyt system til klimakontrol. multiGuard® Technic er specielt udviklet til præcis måling, overvågning og logning af fugt og temperatur. Systemet kører på batteri og kommunikerer vha. telefonnettet – og er derfor supermobilt, idet det er uafhængigt af strøm og internet. Det kan derfor anvendes overalt, selv hvis det, der skal overvåges er under..

read more

Nu kan du styre varmepumpe via mobilsite!

On september 25th, 2014, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nu kan du styre varmepumpe via mobilsite!

Har du en smartphone? Nu kan du logge på vores mobilsite www.multiguard.dk og styre din varmepumpe derfra. Du kan også logge på mobilsitet via din pc, på www.multiguard.dk/m/ Det er stadig muligt at bruge app for iPhone og Android.

read more

Nyhedsbrev – juni 2014

On juni 26th, 2014, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – juni 2014

I Proforts nyhedsbrev kan du læse om den nye sikring af dieseltanke og om multiGuard Technic RF, der styrer den. Du kan også læse et interview med Liviu Ion Badulescu, der har været i praktik hos Profort og har udviklet videre på Piccolo Micro. Læs Proforts nyhedsbrev for juni 2014 her

read more

Sikring af dieseltanke

On april 11th, 2014, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Sikring af dieseltanke

Profort har udviklet en sikring til dieseltanke på fx lastbiler, som ved hjælp af multiGuard giver alarm i forbindelse med tyveri. En sensor monteres i dækslet på dieseltanken, så når dækslet skrues af, sendes en sms, eller en sirene startes. Solar TV har lavet en film om Proforts nye sikring af dieseltanke.   Se videoen om..

read more

Nyhedsbrev – december 2013

On december 16th, 2013, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – december 2013

I Proforts nyhedsbrev kan du læse om det nye produkt multiGuard Remote LAN, om Helsingør Kommunes erfaring med Piccolo Safe Overfaldsalarm, om de markedsføringsmæssige udfordringer ved at være et alarm-firma, og om vores tekniske supporter, Knud Andresen. Læs her nyhedsbrevet for december 2013 Og så ønsker vi fra Profort jer alle en rigtig glædelig jul..

read more

Newsletter – June 2013

On juli 17th, 2013, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Newsletter – June 2013

Here you can read Profort’s newsletter, however it is in Danish. You can read about the additions to Piccolo Light such as a satellite display that can be set up anywhere for easy operation, and there are more news in the Piccolo department. There is also an article about street light surveillance in Danish towns...

read more

Nyhedsbrev – juni 2013

On juni 10th, 2013, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – juni 2013

I Proforts nyeste nyhedsbrev kan du læse om Piccolo Light, der har fået tilføjet et satellitdisplay, der kan monteres hvor som helst for nem betjening. Der er desuden endnu flere nyheder på Piccolo-fronten. Derudover kan du læse om hvordan Nyfors oplever at bruge multiGuard til deres gadelysstyring i Brønderslev, og om hvorledes DBI (Danmarks førende..

read more

TELMORE ændrer vilkår!

On februar 5th, 2013, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til TELMORE ændrer vilkår!

Kære bruger: Telmore ændrer vilkår! Da vi ofte har fremhævet TELMORE som en attraktiv mobildataleverandør, skal vi gøre opmærksom på TELMOREs ændrede vilkår for taksering af datatrafik. Ændringen vil betyde en væsentlig forhøjelse af prisen for datakommunikation til vore GSM-enheder og træder i kraft d. 20. februar. Prisen for data bliver herefter ca. kr. 300,-..

read more

Nyhedsbrev – december 2012

On december 19th, 2012, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – december 2012

  Læs bl.a. om Proforts redesignede multiGuard Remote, overvågning af byggeri og styring af GSM-modeller fra smartphones. Nyhedsbrev dec 2012  

read more

Nyhedsbrev – juni 2012

On juni 29th, 2012, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – juni 2012

Læs bl.a. om den nyeste i serien af Piccolo-alarmer, om multiGuard med planlagte begivenheder og leverandørportræt af PrintTronic i Struer. Nyhedsbrev_juni_2012

read more

Kaffe med komfort

On maj 22nd, 2012, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Kaffe med komfort

Jo mere man kan klare per automatik eller  ved at sende en besked med sms eller over  internettet, des mere tid får man frigivet til andre ting. Profort a/s deltog i D-day for landets Comfortinstallatører. Vi havde  sat en multiGuard® Light til at styre vores kaffemaskine og kunne derfor byde gæsterne på en kop frisklavet kaffe med..

read more

Nyhedsbrev – december 2011

On december 29th, 2011, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – december 2011

Læs bl.a. om gyllalarmer, Proforts app til android-telefoner og flowmåling i Profort pc-program. Nyhedsbrev_december_2011  

read more

Nyhedsbrev – april 2011

On april 29th, 2011, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – april 2011

Læs bl.a. om nye funktioner i Proforts pc-program og få historien om hvordan Profort så dagens lys… Nyhedsbrev_april_2011

read more

Nyhedsbrev – oktober 2010

On oktober 29th, 2010, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – oktober 2010

Læs bl.a. om nye funktioner i Piccolo: Kalibrere climaSpot, kun alarm hvert 15. minut og tre intervaller for analoge indgange. Og om fordelene ved at have multiGuard Remote til at holde styr på fritidshuset om vinteren… Nyhedsbrev oktober 2010

read more

Nyhedsbrev – juli 2010

On juli 30th, 2010, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – juli 2010

Læs bl.a. om Profort pc-program har i løbet af foråret fået nye funktioner: send alarm som SIA-IP, timer til aktivering af kommandoer og send alarm til seneste bruger, om håndtering af enheder over nettet og vores manualer. nyhedsbrev_juli_2010

read more

Nyhedsbrev – oktober 2008

On oktober 30th, 2008, posted in: Nyheder by Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – oktober 2008

Læs bl.a. om grafisk visning samt tabelvisning i Piccolos logbog, Nyt afsnit i Piccolos senderkartotek og Ny flexSpot detektor til overvågning af temperatur m.v.. Nyhedsbrev_Oktober_2008

read more