Personsikring med Piccolo® Safe

On september 9th, 2010, posted in: Personsikring by Kommentarer lukket til Personsikring med Piccolo® Safe

Personsikring fra Profort A/S – med en Piccolo® Safe Overfaldsalarm giver du dine medarbejdere ekstra tryghed i en stresset hverdag.

Personsikring med Piccolo® Safe Overfaldsalarm sikrer medarbejderne mulighed for hurtigt og diskret at tilkalde hjælp i tilspidsede eller kritiske situationer. Assistance er ikke længere væk end et tryk på knappen.

Det er nu nemt at varsko kollegaerne i kritiske situationer. Piccolo® Safe Overfaldsalarm er et trådløst alarmsystem, som kan installeres overalt, hvor der er behov for at sikre personalet. Hver medarbejder har en personlig fjernbetjening. Ved tryk på en knap bliver der sendt besked til centralenheden og de ansvarlige for overvågningen.

Med personsikring fra Profort A/S får du tre alarmfunktioner: Kort tryk betyder assistance. Her kan der være tale om en tilspidset situation, hvor medarbejderen ønsker hjælp til at håndtere sagen, uden at klienten bemærker noget. Langt tryk betyder overfald. Her drejer det sig om en akut situation, hvor der skal sættes ind omgående. Der sendes også direkte besked til vagters mobiltelefoner. “Man down”-funktionen sørger for, at der automatisk sendes alarm, hvis medarbejderen mister bevidstheden eller på anden måde kommer til at ligge ned i mere end 30 sekunder.

Piccolo® Safe Overfaldsalarm er nem at installere og programmere. Systemet er brugervenligt og sikrer, at medarbejderne let kan instrueres i brug. Profort A/S giver grundig rådgivning samt vejledning i opsætning og daglig drift.

Læs mere om personsikring fra Profort her, samt om Helsingør Kommunes valg af Proforts Piccolo® Safe overfaldsalarm

Læs mere om de enkelte Piccolo®-produkter her