Produceret i Danmark

BTTB Elektronik
Bjørg Terp Nielsen og Thomas Bjørkmann Pedersen fra BTTB Elektronik

Dansk overvågnings- og sikringsvirksomhed

Profort lægger vægt på at være en dansk virksomhed, der udvikler og producerer i Danmark i samarbejde med dygtige danske leverandører. Profort har fx samarbejdet med virksomheden BTTB Elektronik siden 2018. De står for produktion og test af alle Proforts produkter.

Profort sender printlayout og styklister, hvorefter BTTB Elektronik indkøber printplader og komponenter, monterer og sætter elektronikken i de valgte kabinetter, tester dem og sender herefter produkterne til Profort. BTTB Elektronik fortæller: “Vi sætter særdeles stor pris på det tætte samarbejde, vi har med Profort – både hvad angår indkøb, produktionsoptimering og fleksible leveringstider. Samarbejdet med Profort har forbedret vores fleksibilitet betydelig, til gavn for alle vores kunder. Vi sætter en stor ære i at levere høj kvalitet. Alle emner leveret til Profort funktionstestes inden de forlader os; det sikrer fejlfrie produkter helt ud til slutbrugeren”.

Læs mere om BTTB Elektronik her

Udover at være danskproducerende, giver Profort også gratis telefonsupport på produkterne, hvis der opstår problemer. Men man kan også finde vejledninger, brochurer og manualer her på hjemmesiden:

Find manualer og brochurer her